WELCOME TO NORD RPK Medical

 

Vi designer produkter for dig, der skaber værdi for brugerne


Vi udvikler industrielle design løsninger, det betyder at vi er involveret i hele produktudviklingsprocessen, fra ideen fødes eller problemet opstår til produktet er færdigudviklet og klar til produktion. For at kunne skabe de bedste produkter overvejer vi altid produktionsmetoder, materialer og forretnings aspektet under udviklingen.

Vi ønsker at gøre det muligt for vores kunder at få realiseret deres produkt ideer, eller få løst det problem de måtte have sammen med os.

Vi arbejder ud fra gennemtestede processer, hvilke gør vores tilgang til designprocessen metodisk og struktureret.

Igennem processen er gennemskueligt arbejde og tydelig kommunikation vigtig, og derfor har vi altid et tæt samarbejde med vores kunder. Under processen er det for os altafgørende med god brugerkontakt, for med den rigtige indsigt i brugernes behov og adfærd sikre markedspotentialet.

Vi forsøger os på at være nytænkende ved at stille spørgsmål til brugssituationer og funktioner for at vi derudfra kan finde en smartere løsning.

Det vigtigste for os er at produkterne vi designer i samarbejde med vores kunder gør en forskel på markedet og kan hjælpe de mennesker der anvender dem.

 

Vi tilbyder


 

Product Design

Vores tværfaglige team bestående af industrielle design ingeniører og læger med over 20 års erfaring, gør at vi kan hjælpe med udvikling af produkter indenfor mange forskellige områder så som; medico, healthcare og livstilsprodukter.

 

Grafik-Design

En baggrund som industriel designer giver en bred vifte af kompetencer så derfor har vi også mulighed for at hjælp i følgende programmer, Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator med for example: logo og brand identitet, emballage design, illustration, plakater og opsætning af brochure samt præsentations materiale.  

 

Sådan arbejder vi


Introduction

Alle projekter starter et sted, om det er en idé, et problem eller et markedspotential. Efter i har haft kontakt med os aftaler vi et møde hvor vi kan tage en mere detaljeret snak om projektet og jeres ønsker.

 

Tilbud

Efter samtalen med jer, vil vi lægge en handlings og tidsplan for udviklingen af projektet samt lave et tilbud. Tilbuddet vil vi gennemgå med dig, så du kan få en forståelse for udviklinges processen i projektet, samt et tidsestimat for projektet længde.

Produktudvikling

Størrer projekter starter med udarbejdes af et Design Brief. Alt efter projektet emne vil designe brifet indeholde en beskrivelse af, konkurrenter, markeds analyse, brugerbehov, funktioner, krav, ønsker til produktet og anden relevant viden.
Når Design Briefet er udviklet starter ide- og konceptudviklingen hvor vi skitsere på idéer og principper for at udforske projektet. Koncepterne bliver præsenteret for dig, hvor vi sammen udvælger koncepter til yderligere udvikling.

Overdragelse

Når projektet er færdigt overdrages de aftale elementer til dig, så det er muligt for dig at arbejde videre med projektet. Vores arbejde slutter ikke nødvendigvis når produktet overleveres. Hvis du har brug for hjælp i fremtiden, vil vi altid være til rådighed.

 

EARLIER PROJECTS


 

 

     
Danish CVR:41170603

Skalhuse 5 ,9240 Nibe,Denmark

+45 52650505

info@nordrpkmedical.com

VAT number:DK41170603

 

2020 NORD RPK Medical ApS All rights reserved