WELCOME TO NORD RPK Medical

 

NORD RPK Medical er en skandinavisk registreret virksomhed baseret på 20 års erfaring inden for sundhedsindustrien. Vores mission er at gøre istandsat medicinsk udstyr af den højeste kvalitet til rådighed over hele verden. Da vi mener, at et bedre scanningsbillede hjælper med at stille en mere korrekte og nøjagtige diagnoser.

NORD RPK Medical er medlem af LSI (Life Science Innovation) i Nordjylland.

Vores virksomhed sælger og køber enheder fra de fleste lande over hele verden. Vores interesse ligger i at at sælge vores istandsatte enheder til klinikker og hospitaler. Alle vores enheder er testet og istandsat i skandinaviske områder.

Vores tekniske afdeling der står for istandsættelsen og test af enheder er fokuserede på forskellige modeller af ultralydsenheder og også fleksible endoskopisystemer fra kendte mærker.

Gennem et tæt samarbejde med os tilbyder vi teknisk service og support til slutbrugerne.

Vi ønsker at støtte alle vores kunder før, under og efter de køber udstyr fra os. Forholdet mellem os og vores kunder er grundlaget for vores forretning. God service og høj kvalitet er vores højeste prioriteter.

Udover at istandsætte medicinsk udstyr har vi NORD RPK Medical innovative projekter.

Det ultimative gyldne mål med NORD RPK Medical innovative projekter er at tilbyde nyere og bedre terapeutiske, diagnostiske og medicinske plejeløsninger til mennesket

I NORD RPK Medical innovative projekter, vil vi i tæt samarbejde med medicinske specialister inden for forskellige områder, forsøge at udvikle innovative løsninger der kan opfylde nogle af de mangler der er på det nuværende internationale marked. Det kan være nyt medicinsk udstyr, medicinsk instrument, tilbehør til medicinsk udstyr, en app eller bare en opgradering eller forbedring af et eksisterende produkt. Hvis du er en investor eller produktionsvirksomhed, der leder efter innovative produkter inden for sundhedsområdet eller har en idé, bedes du kontakte os, så finder vi en løsning sammen

     
Danish CVR:41170603

Skalhuse 5 ,9240 Nibe,Denmark

+45 52650505

info@nordrpkmedical.com

VAT number:DK41170603

 

2020 NORD RPK Medical ApS All rights reserved