WELCOME TO NORD RPK Medical

 

NORD RPK Medical ApS kan tilbyde specielle tjenester til vores kunder i de skandinaviske lande, herunder leasing af medicinsk udstyr og tekniske serviceaftaler, som kan tilpasses efter vores kunders behov. Det kan for eksempel være, vedligeholdelse af software, maskiner osv. reparationer og forsikring i form af at skulle jeres maskine have brug for service har vi en backup udveksling enhed til rådighed for jer i reparationsperioder.

Hovedformålet med vores tilbud er at støtte vores kunder i skandinaviske lande på en måde, så de har råd til omkostninger ved at være udstyret med fremragende medicinsk udstyr og ikke bekymre sig om service og vedligeholdelse, eller hvis deres enhed i en periode bliver ude af drift i fremtiden .

Ved hjælp af vores leasingpakke kan vi hjælpe tilbud om både nyt og renoveret medicinsk udstyr, der kan omfatte ultralydsscannere og fleksible endoskopienheder. Vi giver dig mulighed for at skære indkøbsprocessen fra, flytte dit nye udstyr ind i et indtægtsbudget og underskrive med det samme. Hvis din gamle brugte enhed er i vores interesseområde, er det muligheden for, at vi kan acceptere at bytte din ældre enhed.

Leasing giver i sig selv et stort antal fordele for små sundhedsvirksomheder. Leasing af udstyr giver et meget tiltrængt alternativ til at puste liv i din virksomhed eller organisation.

Uanset størrelsen på din anmodning, vil vi oprette en løsning der passer til jer. Vi kan skaffe finansiering til mindre familiepraksis såvel som store medicinske centre og hospitaler. Udover at tilbyde de bedste kvalitetsprodukter, tager vi ansvar og løbende plejer vores kunder. At opbygge et ægte forhold til kunderne er vores hovedmål.

Kontakt os for en samtale om de omfattende muligheder, der er tilgængelige for dig og din praksis.

 

 

     
Danish CVR:41170603

Skalhuse 5 ,9240 Nibe,Denmark

+45 52650505

info@nordrpkmedical.com

VAT number:DK41170603

 

2020 NORD RPK Medical ApS All rights reserved