WELCOME TO NORD RPK Medical

 

NORD RPK Medical ApS kan tilbyde specielle tjenester og teknisk support aftale til vores kunder i alle de skandinaviske lande. Vi ønsker at opbygge et stærkt og veletableret forhold for vores kunder med god kommunikation mellem os.

Alle vores serviceaftaler vil blive tilpasset efter vores kunders behov og ønsker. Vi er i stand til at tilbyde vedligeholdelse, årlige tjenester, reparationer og endda forsikring i form at vi har en backup-udveksling enhed til rådighed for vores kunder i reparationsperioden. Vi tilbyder også at skaffe ønskede enheder for dem, samt istandsætte enhederne efter behov.

Formålet med til tilbyde vores kunder disse servicetilbud, er for at sikre at vores skandinaviske kunder kan være udstyret med fremragende velfungerende medicinsk udstyr uden at skulle bekymre sig om, selv at skal stå for vedligeholdelse og serviceringen. Vi ønsker også at sikre at hvis uheldet er ude og udstyre er ude af drift, at vores kunder kan låne en backup enhed under reparationsperioden.

Med i prisen på vores renoveret enheder giver vi en ankomstgaranti, hvilke betyder at kunden skal tjekke udstyre på ankomstdagen. Vi kan derudover tilbyde vores kunder at tilkøbe ekstra garanti i 1 måned, 3 måneder eller 6 måneder for alle vores enheder.

     
Danish CVR:41170603

Skalhuse 5 ,9240 Nibe,Denmark

+45 52650505

info@nordrpkmedical.com

VAT number:DK41170603

 

2020 NORD RPK Medical ApS All rights reserved