WELCOME TO NORD RPK Medical

 

Vi designer produkter for deg som skaper verdi for brukerne


Vi utvikler løsninger for industriell design, som betyr at vi er involvert i hele produktutviklingsprosessen, fra ideen er født eller problemet oppstår til produktet er fullt utviklet og klart for produksjon. For å lage de beste produktene vurderer vi alltid produksjonsmetoder, materialer og forretnings aspektet under utviklingen.

 

Vi vil gjøre det mulig for kundene våre å realisere sine produktideer eller løse problemet de kan ha med oss.

Vi jobber fra grundig testede prosesser, noe som gjør vår tilnærming til designprosessen metodisk og strukturert.

Gjennom hele prosessen er gjennomsiktig arbeid og tydelig kommunikasjon viktig, og derfor jobber vi alltid tett med våre kunder. I løpet av prosessen er god brukerkontakt avgjørende for oss, for med riktig innsikt i brukernes behov og oppførsel, sikrer vi markedets potensiale.

Vi prøver å være innovative ved å stille spørsmål om brukssituasjoner og funksjoner, slik at vi kan finne en smartere løsning derfra.

Det viktigste for oss er at produktene vi designer i samarbeid med kundene våre gjør en forskjell i markedet og kan hjelpe de som bruker dem.

Vi tilbyr


 

Produktdesign

Vårt tverrfaglige team av industrielle design teknikere og leger med over 20 års erfaring gjør det mulig for oss å bistå med produktutvikling innen mange forskjellige områder som; produkter for medisin, helse og livsstil.

 

Grafisk design

En bakgrunn som industridesigner gir et bredt spekter av ferdigheter, så vi har også muligheten til å hjelpe i følgende programmer, Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator med for eksempel: logo og merkeidentitet, emballasjedesign, illustrasjon, plakater og brosjyre layout og presentasjonsmateriell.

 

Slik jobber vi


Introduksjon

Hvert prosjekt starter et sted, enten det er en idé, et problem eller et markedspotensial. Når du har hatt kontakt med oss, vil vi avtale et møte der vi kan snakke nærmere om prosjektet og dine ønsker.

By på

Etter samtalen med deg vil vi sende en handling og tidsplan for utviklingen av prosjektet og et tilbud. Vi gjennomgår tilbudet med deg, slik at du kan få en forståelse av utviklingsprosessen i prosjektet, samt et tidsestimat for prosjekt lengden.

Produktutvikling

Store prosjekter begynner med utarbeidelsen av en Design Brief. Avhengig av prosjekt emnet vil design informasjonen inneholde en beskrivelse av, konkurrenter, markedsanalyse, brukerbehov, funksjoner, krav, ønsker til produktet og annen relevant kunnskap.

Når Design Brief er utviklet, begynner utviklingen av ideer og konsepter, der vi skisserer ideer og prinsipper for å utforske prosjektet. Konseptene presenteres for deg, der vi sammen velger konsepter for videre utvikling.

Overføre

Når prosjektet er fullført, vil de avtalte elementene bli overlevert til deg, slik at det er mulig for deg å fortsette å jobbe med prosjektet. Arbeidet vårt slutter ikke nødvendigvis når produktet leveres. Hvis du trenger hjelp i fremtiden, vil vi alltid være tilgjengelig.

 

EARLIER PROJECTS


     
Danish CVR:41170603

Skalhuse 5 ,9240 Nibe,Denmark

+45 52650505

info@nordrpkmedical.com

VAT number:DK41170603

 

2020 NORD RPK Medical ApS All rights reserved