WELCOME TO NORD RPK Medical

 

NORD RPK Medical er et skandinavisk registrert selskap basert på 20 års erfaring innen helseindustrien. Vårt oppdrag er å gjøre oppusset medisinsk utstyr av høyeste kvalitet tilgjengelig over hele verden. Siden vi tror at et bedre skannet bilde hjelper til med å stille mer nøyaktige og nøyaktige diagnoser.

NORD RPK Medical er medlem av LSI (Life Science Innovation) i Nordjylland.

Vårt firma selger og kjøper enheter fra de fleste land rundt om i verden. Vår interesse ligger i å selge våre oppussede enheter til klinikker og sykehus. Alle enhetene våre er testet og pusset opp i skandinaviske områder.

Vår tekniske avdeling med ansvar for reparasjon og testing av enheter er fokusert på forskjellige modeller av ultralydapparater og også fleksible endoskop systemer fra kjente merker.

Gjennom et tett samarbeid med oss ​​tilbyr vi teknisk service og support til sluttbrukere.

Vi ønsker å støtte alle våre kunder før, under og etter at de kjøper utstyr fra oss. Forholdet mellom oss og våre kunder er grunnlaget for vår virksomhet. God service og høy kvalitet er våre høyeste prioriteringer.

I tillegg til å reparere medisinsk utstyr, har vi NORD RPK Medical innovative prosjekter.

Det ultimate gyldne målet med "NORD RPK Medical innovative prosjekter" er å tilby nyere og bedre terapeutiske, diagnostiske og medisinske pleie løsninger til mennesker

I NORD RPK Medical innovative prosjekter vil vi, i nært samarbeid med medisinske spesialister innen ulike felt, prøve å utvikle innovative løsninger som kan møte noen av manglene i dagens internasjonale marked. Det kan være nytt medisinsk utstyr, medisinsk instrument, tilbehør til medisinsk utstyr, en app eller bare en oppgradering eller forbedring av et eksisterende produkt. Hvis du er en investor eller et produksjonsfirma som leter etter innovative produkter innen helsevesenet eller har en idé, kan du kontakte oss, så finner vi en løsning sammen.

     
Danish CVR:41170603

Skalhuse 5 ,9240 Nibe,Denmark

+45 52650505

info@nordrpkmedical.com

VAT number:DK41170603

 

2020 NORD RPK Medical ApS All rights reserved