WELCOME TO NORD RPK Medical

 

NORD RPK Medical ApS kan tilby spesielle tjenester til våre kunder i de skandinaviske landene, inkludert leasing av medisinsk utstyr og tekniske serviceavtaler, som kan tilpasses våre kunders behov. Dette kan for eksempel være vedlikehold av programvare, maskiner osv. Reparasjoner og forsikring i form av at dersom maskinen din trenger service, har vi en reserve vekslingsenhet tilgjengelig for deg under reparasjon perioder.

Hovedformålet med tilbudet vårt er å støtte våre kunder i skandinaviske land på en måte slik at de har råd til kostnadene ved å være utstyrt med utmerket medisinsk utstyr og ikke bekymre seg for service og vedlikehold, eller hvis enheten deres blir ute av drift i en periode på tid i fremtiden.

Ved hjelp av leasing pakken kan vi hjelpe deg med å tilby både nytt og oppusset medisinsk utstyr som kan omfatte ultralyd skannere og fleksible endoskopiutstyr. Vi lar deg kutte kjøpsprosessen, flytte det nye utstyret til et inntektsbudsjett og signere med en gang. Hvis den gamle brukte enheten din er i vårt interesseområde, er det muligheten for at vi kan godta å bytte ut den eldre enheten.

easing i seg selv gir et stort antall fordeler for små helsevirksomheter. Leasing Utstyr gir et sårt tiltrengt alternativ for å puste liv i virksomheten eller organisasjonen.

 Uansett størrelsen på forespørselen din, vil vi lage en løsning som passer deg. Vi kan gi midler til mindre familiepraksis, så vel som store medisinske sentre og sykehus. I tillegg til å tilby de beste kvalitetsproduktene, tar vi ansvar og tar vare på kundene våre. Å bygge et ekte forhold til kunder er vårt hovedmål.

 Kontakt oss for en samtale om de omfattende alternativene som er tilgjengelige for deg og din praksis.

 

 

     
Danish CVR:41170603

Skalhuse 5 ,9240 Nibe,Denmark

+45 52650505

info@nordrpkmedical.com

VAT number:DK41170603

 

2020 NORD RPK Medical ApS All rights reserved