WELCOME TO NORD RPK Medical

 

NORD RPK Medical ApS kan tilby spesielle tjenester og tekniske supportavtaler til våre kunder i alle de skandinaviske landene. Vi ønsker å bygge et sterkt og veletablert forhold for våre kunder med god kommunikasjon mellom oss.

Alle våre serviceavtaler vil bli tilpasset kundenes behov og ønsker. Vi er i stand til å tilby vedlikehold, årlige tjenester, reparasjoner og til og med forsikring i den form at vi har en reserveutvekslingsenhet tilgjengelig for våre kunder i løpet av reparasjonsperioden. Vi tilbyr også å tilby ønskede enheter til dem, samt pusse opp enhetene etter behov.

Hensikten med å tilby våre kunder disse tjenestetilbudene er å sikre at våre skandinaviske kunder kan utstyres med utmerket velfungerende medisinsk utstyr uten å måtte bekymre seg for å måtte ta seg av vedlikehold og service selv. Vi vil også sikre at hvis ulykken er ute og utstyret er ute av drift, kan kundene våre låne en backupenhet i løpet av reparasjonsperioden.

Inkludert i prisen på våre oppussede enheter, gir vi en ankomstgaranti, som betyr at kunden må sjekke utstyret på ankomstdagen. I tillegg kan vi tilby våre kunder å kjøpe ekstra garanti i 1 måned, 3 måneder eller 6 måneder på alle enhetene våre.

 

     
Danish CVR:41170603

Skalhuse 5 ,9240 Nibe,Denmark

+45 52650505

info@nordrpkmedical.com

VAT number:DK41170603

 

2020 NORD RPK Medical ApS All rights reserved