WELCOME TO NORD RPK Medical

 

Vi designar produkter för dig som skapar värde för användarna


Vi utvecklar lösningar för industriell design, vilket innebär att vi är involverade i hela produktutvecklingsprocessen, från idén föds eller problemet uppstår tills produkten är fullt utvecklad och redo för produktion. För att skapa de bästa produkterna tar vi alltid hänsyn till produktionsmetoder, material och affärs aspekten under utvecklingen.

Vi vill göra det möjligt för våra kunder att förverkliga sina produktidéer eller lösa alla problem de kan ha med oss.

Vi arbetar med noggrant testade processer, vilket gör vårt synsätt på designprocessen metodiskt och strukturerat.

Under hela processen är transparent arbete och tydlig kommunikation viktigt, varför vi alltid arbetar nära våra kunder. Under processen är bra användarkontrakt avgörande för oss, för med rätt inblick i användarnas behov och beteende säkerställer vi marknadens potential.

Vi försöker vara innovativa genom att ställa frågor om användningssituationer och funktioner så att vi kan hitta en smartare lösning därifrån.

Det viktigaste för oss är att de produkter vi designar i samarbete med våra kunder gör skillnad på marknaden och kan hjälpa människor som använder dem.

Vi erbjuder


 

Produktdesign

Vårt tvärvetenskapliga team av industriella designtekniker och läkare med över 20 års erfarenhet gör det möjligt för oss att hjälpa till med utveckling av produkter inom många olika områden såsom; läkemedel, hälso- och livsstilsprodukter.

 

 

 

Grafisk design

En bakgrund som industridesigner ger ett brett spektrum av färdigheter, så vi har också möjlighet att hjälpa till i följande program, Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator med till exempel: logotyp och varumärkes identitet, förpackningsdesign, illustration, affischer och installation av broschyrer och presentationsmaterial.

 

 

Så här arbetar vi


Introduktion

Varje projekt startar någonstans, oavsett om det är en idé, ett problem eller en marknadspotential. När du har haft kontakt med oss ​​ordnar vi ett möte där vi kan ha en mer detaljerad konversation om projektet och dina önskemål.

Erbjudande

Efter samtalet med dig presenterar vi en åtgärd och ett schema för utvecklingen av projektet och gör ett erbjudande. Vi granskar erbjudandet med dig så att du kan få en förståelse för utvecklingsprocessen i projektet samt en tidsberäkning för projektets längd.

Produktutveckling

Stora projekt börjar med utarbetandet av en Design Brief. Beroende på projektnamn innehåller designen en beskrivning av konkurrenter, marknadsanalys, användares behov, funktioner, krav, önskemål för produkten och annan relevant kunskap.

När Design Brief har utvecklats börjar utvecklingen av idéer och koncept, där vi beskriver idéer och principer för att utforska projektet. Koncepten presenteras för dig, där vi tillsammans väljer koncept för vidareutveckling.

Överföra

När projektet är klart överlämnas de överenskomna elementen till dig så att du kan fortsätta arbeta med projektet. Vårt arbete slutar inte nödvändigtvis när produkten levereras. Om du behöver hjälp i framtiden är vi alltid tillgängliga.

 

EARLIER PROJECTS


     
Danish  CVR:41170603

Skalhuse 5 ,9240 Nibe,Denmark

+45 52650505

info@nordrpkmedical.com

VAT number:DK41170603

 

2020 NORD RPK Medical ApS All rights reserved