WELCOME TO NORD RPK Medical

 

NORD RPK Medical är ett skandinaviskt registrerat företag baserat på 20 års erfarenhet inom sjukvårdsindustrin. Vårt uppdrag är att göra renoverad medicinsk utrustning av högsta kvalitet tillgänglig över hela världen. Eftersom vi tror att en bättre skanningsbild hjälper till att göra en mer exakt och korrekt diagnos.

NORD RPK Medical är medlem i LSI (Life Science Innovation) i Nordjylland.

Vårt företag säljer och köper enheter från de flesta länder runt om i världen. Vårt intresse ligger i att sälja våra renoverade enheter till kliniker och sjukhus. Alla våra enheter har testats och renoverats i skandinaviska områden.

Vår tekniska avdelning som ansvarar för reparation och testning av enheter är inriktad på olika modeller av ultraljudsenheter och även flexibla endoskopisystem från kända varumärken.

Genom ett nära samarbete med oss ​​erbjuder vi teknisk service och support till slutanvändare.

Vi vill stödja alla våra kunder före, under och efter att de köper utrustning från oss. Förhållandet mellan oss och våra kunder är grunden för vår verksamhet. Bra service och hög kvalitet är våra högsta prioriteringar.

Förutom att reparera medicinsk utrustning har vi NORD RPK Medical innovativa projekt.

Det ultimata gyllene målet för "NORD RPK Medical innovativa projekt" är att erbjuda nyare och bättre terapeutiska, diagnostiska och medicinska vårdlösningar för människor.

I NORD RPK Medicals innovativa projekt kommer vi i nära samarbete med medicinska specialister inom olika områden att försöka utveckla innovativa lösningar som kan möta några av bristerna på den nuvarande internationella marknaden. Det kan vara ny medicinsk utrustning, medicinskt instrument, tillbehör för medicinsk utrustning, en app eller bara en uppgradering eller förbättring av en befintlig produkt. Om du är investerare eller tillverkande företag som letar efter innovativa produkter inom vården eller har en idé, kontakta oss så hittar vi en lösning tillsammans.

     
Danish CVR:41170603

Skalhuse 5 ,9240 Nibe,Denmark

+45 52650505

info@nordrpkmedical.com

VAT number:DK41170603

 

2020 NORD RPK Medical ApS All rights reserved