WELCOME TO NORD RPK Medical

 

NORD RPK Medical ApS kan erbjuda specialtjänster till våra kunder i de skandinaviska länderna, inklusive leasing av medicinsk utrustning och tekniska serviceavtal, som kan anpassas till våra kunders behov. Detta kan till exempel vara underhåll av programvara, maskiner etc. reparationer och försäkringar i form av om din maskin behöver service har vi en reserv utbytesenhet tillgänglig för dig under reparation perioder.

Huvudsyftet med vårt erbjudande är att stödja våra kunder i skandinaviska länder på ett sätt så att de har råd med kostnaden för att vara utrustade med utmärkt medicinsk utrustning och inte oroa sig för service och underhåll eller om deras enhet blir ur drift under en period av tid i framtiden.

Med vårt leasingpaket kan vi hjälpa till att erbjuda både ny och renoverad medicinsk utrustning som kan inkludera ultraljud skannrar och flexibla endoskop anordningar. Vi låter dig stänga av inköpsprocessen, flytta din nya utrustning till en inkomst budget och underteckna direkt. Om din gamla begagnade enhet är inom vårt intresseområde, finns det en möjlighet att vi kan komma överens om att byta ut din äldre enhet.

Leasing i sig ger ett stort antal fördelar för små vårdföretag. Leasing Utrustning är ett välbehövligt alternativ för att blåsa liv i ditt företag eller din organisation.

Oavsett storleken på din begäran skapar vi en lösning som passar dig. Vi kan tillhandahålla finansiering för mindre familj praxis samt stora medicinska centra och sjukhus. Förutom att erbjuda produkter av bästa kvalitet tar vi ansvar och ständigt tar hand om våra kunder. Att bygga en äkta relation med kunder är vårt huvudmål.

Kontakta oss för en konversation om de omfattande alternativ som finns tillgängliga för dig och din praxis.

 

 

 

     
Danish  CVR:41170603

Skalhuse 5 ,9240 Nibe,Denmark

+45 52650505

info@nordrpkmedical.com

VAT number:DK41170603

 

2020 NORD RPK Medical ApS All rights reserved