WELCOME TO NORD RPK Medical

 

NORD RPK Medical ApS kan erbjuda specialtjänster och tekniska supportavtal till våra kunder i alla de skandinaviska länderna. Vi vill bygga en stark och väletablerad relation med våra kunder med god kommunikation mellan oss.

Alla våra serviceavtal är anpassade efter våra kunders behov och önskemål. Vi kan erbjuda underhåll, årlig service, reparationer och till och med försäkringar i den form att vi har en extra ersättningsenhet tillgänglig för våra kunder under reparation perioden. Vi erbjuder också att skaffa önskade enheter samt renovera enheterna efter behov.

Syftet med att erbjuda våra kunder dessa tjänsteerbjudanden är att säkerställa att våra skandinaviska kunder är utrustade med utmärkt välfungerande medicinsk utrustning utan att behöva oroa sig för att ens behöva ta hand om underhåll och service. Vi ser också till att om olyckan är ute och utrustningen inte fungerar kan våra kunder låna en reservenhet under reparation perioden.

Inkluderat i priset på våra renoverade enheter erbjuder vi en ankomstgaranti, vilket innebär att kunden måste kontrollera utrustningen på ankomstdagen. Dessutom är det möjligt att köpa en extra garanti på 1 månad, 3 månader eller 6 månader på alla våra enheter.

     
Danish CVR:41170603

Skalhuse 5 ,9240 Nibe,Denmark

+45 52650505

info@nordrpkmedical.com

VAT number:DK41170603

 

2020 NORD RPK Medical ApS All rights reserved